Titiriteros de Binéfar

Portem més de trenta anys recorrent camins amb els nostres ninots, fent titelles i música pels carrers, places, teatres i carpes.

El nostre teatre és sempre per a tots: per als xiquets, tractats com a persones sensibles i intel·ligents, i per als adults que encara guarden un buit per a la tendresa i per al joc festiu del teatre.

Descripció
"Durant els pròxims dies laborals i fins que la crisi acabe, la companyia oferirà funcions, a les 10 del matí, a través de directes en Facebook i Instagram, encara que el resultat podrà veure's també en diferit des de YouTube. Primer farem el muntatge o els contes i després explicarem als xiquets i xiquetes les tècniques que hem utilitzat (titelles, màscares, marionetes,...) i com ho hem fet. També volem contestar a les preguntes que ens vulguen fer els xavals. La idea és estar en línia uns 20 minutos i fer cada dia una cosa diferent”, ha especificat. Com les Titiriteros de Binéfar estan molt acostumats al directe dels seus espectacles, la iniciativa serà “tot un repte” per a ells. “Experimentarem i intentarem parlar directament amb els xiquets, però sabem que la participació no és tan directa. Tot i així tractarem de posar bon rotllo i ser útils”, ha matisat.
Format
Directes a Instagram i Facebook
Data:des del 14 de març de 2020
Preu:Gratuït