Teatre Tantarantana

El Teatre Tantarantana és un centre de creació i exhibició teatral amb 28 anys de trajectòria i des de 2017 reconegut com a Fàbrica de Creació, que es caracteritza pel seu programa de suport artístic a les companyies i per impulsar diferents projectes de creació comunitària i social.

El Tantarantana és i fa un teatre arriscat i compromès. I això es pot veure tant en els espectacles i companyies que conformen la seva programació com en els projectes de suport a la creació, comunitat, formació i internacionalització que desenvolupa i impulsa. El Tantarantana concep el teatre com a motor de canvi, de transformació i de cohesió on es puguin desenvolupar nous projectes escènics en un clima de complicitat i de confiança per a un públic actiu en permanent evolució.

Descripció
"Espectacle d’àudio-teatre en ruta pels carrers i places del barri del Raval de Barcelona. LA NOCHE SIN TIEMPO és un projecte escènic escrit conjuntament per cinc dramaturgues catalanes (Salvador S. Sánchez, Denise Duncan, Eric Balbàs Laia Alsina i Laura Mihon) i cinc dramaturgues colombianes (Tánia Cárdenas, Saeed Pezeshki, Johan Velandia, César Álvarez i Jefferson Palacios). Va ser estrenada a Bogotà com a espectacle itinerant pels carrers del barri de Palermo al desembre del 2019. L’intercanvi entre creadores es completa aquest juliol en el marc del Festival Grec amb aquesta ruta acústica pel barri del Raval, amb un a reambientació dels textos al context barceloní i amb un equip artístic vinculat a les companyies residents del Tantarantana. Un equip de quatre actrius i dos actors han posat veu als catorze personatges que ens acompanyen pel Raval."
Format
Carrer - àudio teatre
Data:del 15 al 26 de juliol de 2020
Preu:6€